Denne helgen markerer startskuddet for en magisk reise. Foreldrene er allerede godt i gang med å forvandle gymsalen på Røren til et pulserende teaterunivers. Med 29 år bak oss, har vi heldigvis etablert solide rutiner som sikrer en sømløs overgang til sceneklar magi. Nå står skuespillerne våre på terskelen til en intensiv øvingsuke, der de vil foreta de siste finpussene for å bringe denne fantastiske fortellingen til liv. Med lidenskap og samarbeid, nærmer vi oss den spennende premieren som venter, og ser fram til å dele vår kreative verden med dere.

Gymsalen Før opprigg.

Røren Barne- og Ungdomsteater: En Foreldredrevet Skatteliste av Kreativitet og Samhold.

Midt i hjertet av vårt lokalsamfunn trives Røren Barne- og Ungdomsteater, et teater drevet av foreldrene til de unge talentene som trer inn i rampelyset. Her, i denne kreative smeltedigelen, blir praktiske oppgaver som lyd, lys, kostyme, sminke, rekvisitter, kulisser, og kiosk håndtert med stor kjærlighet og dedikasjon av foreldrene.

Forberedelsene til en premiere er en kollektiv innsats, hvor hver minste detalj blir tatt hånd om med et felles mål i sikte – å skape magiske øyeblikk på scenen for våre barn og unge. Hver handling, hver penselstrøk på en kulisse, og hver notat i lydsporet blir en del av en større symfoni, som resonerer med drømmene og ambisjonene til de unge skuespillerne.

Gjennom ukene som leder opp til premieren, blir Røren Barne- og Ungdomsteater mer enn bare et teater. Det blir en familie, en livsstil, hvor samholdet og samarbeidet mellom foreldrene danner grunnlaget for varige vennskap og uforglemmelige opplevelser.

Det fantastiske samholdet i foreldregruppen er hjerteslaget i teateret, hvor alle bidrar etter beste evne for å skape et trygt, støttende og inspirerende miljø for barna våre. Det er dette unike fellesskapet som ikke bare setter opp spektakulære forestillinger, men også dyrker livslange minner og lærdommer.

Med glede og stolthet kommer vi sammen, tid etter annen, for å feire den kreative ånden i våre barn, og ser dem stråle med selvtillit og glede på scenen. Røren Barne- og Ungdomsteater er ikke bare et sted hvor drømmer blir til virkelighet, men også et hjem hvor alle er velkommen til å bidra, lære og vokse sammen.»

Takk til alle foreldre, takk til alle barn og ungdommer, takk til instruktører, takk til lokale bedrifter som støtter oss som sponsorer, takk til alle i lokalmiljøet som støtter oss og kommer på forestilling. Vi ses på forestilling fra neste søndag!

Kategorier: Forestilling

Facebook
Instagram